Onsite Bikerepair drives af Richard Morel,  født den 25. juni 1979 i en by der hedder Baarn, hvilket ligger I holland. Jeg har boet i Danmark siden den september 2001  hvor jeg har arbejdet i landbrug, mest i Varde området.

 
 
Jeg har en baggrund hvor jeg har prøvet mange forskillige ting. Jeg har bl.a arbejdet som landbrugssmed hvor jeg har repareret traktor og landbrugsmaskiner. Det er så den erfaring der hjælper mig nu indenfor cykelbranchen.
 
 
 
Som altmuligmand forskillige steder har jeg fået plejet mine kreative evner hvilket jeg også prøver at oversætte når det gælder cykler. Jeg elsker at få kunder der kommer med opgaver som ikke bare kan løses med standarddele.
 
 
 
I den tid jeg har været i danmark har jeg både arbejdet som fodermester og landbrugsmedhjælper. I de første år har jeg i min fritid bl.a været involveret i staldbyggeri.
 
 
 
Jeg har altid godt kunne lide at gøre andre mennesker glade og det var også det jeg savnede lidt efterhånden i mit arbejde som fodermester.
 
Efter at have lavet en ironman i 2009 og at jeg mere og mere begyndte at interesere mig for cykler, cykelløb og cykeltræning (især mountainbike) rullede jeg stille og rolig inde i arbejde med cyklerne. Dette er en branche hvor jeg både kan gøre andre mennesker glade og samtidig kan gøre med fingerne og være kreativt. Og så med at være selvtandig oven i købet, kan livet ikke blive ret meget bedre.
 
 
 
I maj måned 2010 blev jeg så momsregistreret og Onsite BikeRepair var født.
 
onsite bikerepair | hovedgaden 36 | 6800 varde | Tlf.: 20824406 | CVR 32930433 | rp_morel@hotmail.com